1. Al ruim 50 jaar een begrip in de Regio. Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

 1. Camperonderhoud

  Om een camper technisch in een goede staat te houden, is deskundig onderhoud enorm belangrijk. Bij een onderhoudsbeurt wordt onder andere gekeken naar de staat van de motor, versnellingsbak, distributieriem, remmen en banden. Op het eerste gezicht lijkt dit op de onderhoudsbeurt van een auto. Maar campers zijn unieke vervoersmiddelen. Het enorme gewicht vraagt het maximale van het chassis en de techniek. Daarom is het belangrijk uw camper te laten onderhouden door een partij gespecialiseerd in camperonderhoud. Zo weet u zeker dat aan alles wordt gedacht.

  Wat u kunt verwachten van een onderhoudsbeurt

  We starten altijd met een vrijblijvende technische inspectie. U laat de camper op het afgesproken moment achter bij Camperservice Monster. De monteur inspecteert vervolgens de camper en kijkt naar de onderhoudshistorie en beoordeelt de technische staat. Vervolgens bellen we u en bespreken ons advies en de prijsindicatie. Na uw akkoord gaan we aan de slag met het verzorgen van uw camper. We gebruiken hiervoor alleen originele onderdelen zodat de waarde van uw camper wordt gewaarborgd. Omdat we bijna alles op voorraad hebben, kunnen we direct aan de slag. Als de camper weer in goede conditie is, kunt u hem komen ophalen. We lopen dan alle werkzaamheden nog even na en geven u tips voor een veilige reis.

  Een onderhoudsbeurt of een apk-keuring?

  Het is verplicht uw camper jaarlijks apk te keuren. Hiervoor kunt u natuurlijk bij Camperservice Monster terecht. Bij een apk-keuring wordt gecontroleerd of uw camper aan de minimale wettelijke vereisten voldoet. Een onderhoudsbeurt gaat verder. Hiermee zorgt u ervoor dat de levensduur van uw camper wordt verlengd. Daarnaast verversen we bijvoorbeeld de olie en remvloeistof.

   

  Tip: boekt u een onderhoudsbeurt? Dan voeren we de apk-keuring kosteloos voor u uit!

  Wanneer een camper moet worden onderhouden

  Afhankelijk van uw type camper, de leeftijd en het gebruik raden we u aan uw camper ieder jaar, of iedere twee jaar te onderhouden.

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  • *

   Technisch onderhoud

   Voor technisch onderhoud van uw camper bent u bij Camperservice Monster aan het juiste adres. Onze ervaring zorgt ervoor dat uw motor, versnellingsbak, distributieriem en remmen in uitstekende conditie blijven. Zodat u met een zorgeloos gevoel kunt genieten.
   *

   APK Keuring Camper

   De apk (algemene periodieke keuring) is wettelijk verplicht en is er voor de verkeersveiligheid van u en uw medeweggebruikers, voor het milieu en omdat het belangrijk is dat uw camper technisch in orde is.
  • *

   Banden service

   De banden van een camper hebben veel te verduren. Door het hoge gewicht van de camper staat er veel druk op. Een goed onderhouden band zorgt voor een goede wegligging, maakt minder geluid en zorgt voor een lager brandstofverbruik.
   *

   Airco service camper

   Een fijn leefklimaat in uw camper zorgt ervoor dat u extra kunt genieten van uw vakantie. Daarom is klimaatbeheersing ideaal in uw camper. Wij bieden u dan ook aircoservice aan. Hierbij controleren we uw airco en als het nodig is, vullen we ook het koudemiddel bij.
  • *

   Samenwerking Hymer-specialist

   Camperservice Monster is specialist in het technisch onderhouden van campers. Sommige klanten willen het technisch onderhoud combineren met andere werkzaamheden, zoals het aanbrengen van aanpassingen in de camper zelf. Hiervoor werken wij samen met Holland Camperservice.
 1. Bel ons:078 - 6161510 

  Of mail ons:

  1. *
  2.  
  3.  
 1. Camperservice / Monster-Auto.nl

  Kamerlingh Onnesweg 31A

  3316 GK Dordrecht

  T: 078 - 6161510

  info@monster-auto.nl

  info@camperservice-monster.nl

 1. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur

  Vrijdag op afspraak

   

  Bel nu

  Mail ons

  RDW   Facebook