1. Al ruim 50 jaar een begrip in de Regio. Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

 1. Airco service camper

  Een fijn leefklimaat in uw camper zorgt ervoor dat u extra kunt genieten van uw vakantie. Daarom is klimaatbeheersing ideaal in uw camper. Wij bieden u dan ook aircoservice aan. Hierbij controleren we uw airco en als het nodig is, vullen we ook het koudemiddel bij.

  Wij brengen uw airco installatie weer in topconditie zodat u zomer en winter van een heerlijk klimaat kunt genieten.

   

  Oorzaken van airco problemen in uw camper

  Te weinig gas (koudemiddel)

  Bij normaal gebruik kan een airco-systeem per jaar tot 8% van het koudemiddel verliezen via microscopisch kleine poriën in leidingen en afdichtingen. U merkt dat doordat uw systeem minder goed koelt. Er kan ook een klein lekje ontstaan zijn, waardoor het systeem geleidelijk aan leegloopt. Met ons professionele diagnose- en vulstation stellen we vast wat er aan de hand is. Ingeval van een lekje kunnen we dat met uv-licht opsporen en verhelpen. Het deugdelijk op peil brengen van de voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel gebeurt met een airco vulstation.

  Vervuilde verdamper

  De verdamper trekt door de kou aan de buitenkant vocht, en dus stofdeeltjes aan. Hierdoor kan hij vervuild raken, minder goed werken en een muffe lucht veroorzaken. Schoonmaken met een speciaal middel is dan de oplossing.

  Muffe lucht

  Door bacteriën- en schimmel aangroei op de lamellen van de verdamper ontstaat een muffe lucht. Dat wordt deels tegengegaan door een pollenfilter in het kanaal van de binnenkomende lucht. Dit pollenfilter kan vervuild zijn. Vervangen van het pollenfilter is dan een eenvoudige oplossing waar we u graag bij van dienst zijn.

 1. Bel ons:078 - 6161510 

  Of mail ons:

  1. *
  2.  
  3.  
 1. Camperservice / Monster-Auto.nl

  Kamerlingh Onnesweg 31A

  3316 GK Dordrecht

  T: 078 - 6161510

  info@monster-auto.nl

  info@camperservice-monster.nl

 1. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur

  Vrijdag op afspraak

   

  Bel nu

  Mail ons

  RDW   Facebook