1. Al ruim 50 jaar een begrip in de Regio. Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

 • *
 1. De gebroeders Ad en Kor Monster staan voor u klaar!

  Onze specialiteit

  Camperservice Monster is specialist op het gebied van camperonderhoud. Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht (Zuid-Holland), maar campereigenaren uit het hele land weten de garage te vinden. Wij zijn trots dat ze naar ons komen om onze service, kwaliteit en aandacht.

  Onze garage

  Onze moderne garage is uitgerust met bruggen waarop ook de grote campers kunnen worden geplaatst. Daarnaast hebben we natuurlijk alle speciale gereedschappen en uitleesapparatuur in huis. We werken uitsluitend met originele onderdelen zodat uw camper geen waarde verliest.

  HistorieFamilie Monster

  Het bedrijf is opgericht in de jaren 60 door Ad Monster senior. Toen de broers Ad en Kor het in 1995 overnamen werd het garagebedrijf een autobedrijf. De naam Monster Auto is bekend in heel de regio. Sinds 2013 zijn we terug bij de basis: met een kleinschalig team uitstekend onderhoud leveren! Hierbij richten we ons echt op camperonderhoud. Om campers goed te onderhouden is ervaring en vakmanschap nodig. Door hiervan onze specialiteit te maken, kunnen we onze klanten kwaliteit bieden.

  Ad en Kor

  Bij Ad en Kor stroomt brandstof door het bloed. Dat kan ook niet anders als je bent opgegroeid in een garage. Ook in hun vrije tijd sleutelen ze er graag op los. De broers werken al ruim 40 jaar samen. Om hun kennis op peil te houden, volgen ze regelmatig cursussen. Wat hen drijft om na al die jaren nog steeds vol enthousiasme onder de motorkap te duiken? Tevreden klanten die met een zorgeloos gevoel op reis kunnen!

   

 1. Bel ons:078 - 6161510 

  Of mail ons:

  1. *
  2.  
  3.  
 1. Camperservice / Monster-Auto.nl

  Kamerlingh Onnesweg 31A

  3316 GK Dordrecht

  T: 078 - 6161510

  info@monster-auto.nl

  info@camperservice-monster.nl

 1. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur

  Vrijdag op afspraak

   

  Bel nu

  Mail ons

  RDW   Facebook