1. Al ruim 50 jaar een begrip in de Regio. Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

 1. Technisch onderhoud

  Voor technisch onderhoud van uw camper bent u bij Camperservice Monster aan het juiste adres. Onze ervaring zorgt ervoor dat uw motor, versnellingsbak, distributieriem en remmen in uitstekende conditie blijven. Zodat u met een zorgeloos gevoel kunt genieten.

  Onderhoud Fiat camper

  Wij zijn gespecialiseerd in het merk Fiat omdat wij jaren dealer van het merk zijn geweest. Maar ook andere merken zijn van harte welkom.

  Wij weten als geen ander op welke punten wij moeten letten en welke details. Op motorisch- en onderhoudsgebied weten wij wat extra aandacht verdient. In onze ruime en schone werkplaats zijn de juiste gereedschappen en apparatuur aanwezig om uw camper in topconditie te houden.

  Capaciteit van onze garage

  Campers met een maximale lengte tot 8.00 meter en een totaal massaledig gewicht van 3500 kg kunnen bij ons terecht (Apk 2). Het hefvermogen van onze twee bruggen is 5500 kg. Er zijn speciale ruime camperparkeerplaatsen op ons afgesloten, beveiligde terrein. Uw camper staat ‘s nachts altijd binnen.

  Kosten camperonderhoud

  We starten met een vrijblijvende technische inspectie. Daarna ontvangt u een gespecificeerde prijsopgave, waarin we aangeven welke zaken direct aandacht verdienen, maar ook wat er op termijn te verwachten is. U weet dus op voorhand wat de geadviseerde werkzaamheden precies gaan kosten.

  Partnerschappen

  We zijn Partner van Auto-Zeeuw, officieel Fiat dealer, Ook zijn we Partner van ZI-ZO Campertechniek te Dordrecht en Holland Camperservice (Hymer specialist) in Lage Zwaluwe. Dit betekent voor u dat zaken als software updates, uitlezen van de computer of andere voertuigverbeteringen ook door ons kunnen worden verzorgd. Daar hoeft u zelf niet voor op pad.

 1. Bel ons:078 - 6161510 

  Of mail ons:

  1. *
  2.  
  3.  
 1. Camperservice / Monster-Auto.nl

  Kamerlingh Onnesweg 31A

  3316 GK Dordrecht

  T: 078 - 6161510

  info@monster-auto.nl

  info@camperservice-monster.nl

 1. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur

  Vrijdag op afspraak

   

  Bel nu

  Mail ons

  RDW   Facebook