1. Al ruim 50 jaar een begrip in de Regio. Kwaliteit en Service is ons Vakmanschap

 1. Bearlock inbouw

  Een camper is een gewild object. Ook bij dieven. Met de juiste beveiligingsmaatregelen beschermt u uw camper tegen diefstal.

   

  Bearlock inbouw

  Bearlock is een van de veiligste oplossingen om een camper te beveiligen tegen diefstal. Door de versnellingsbak te blokkeren wordt voorkomen dat een dief er met de camper vandoor gaat.

   

  Bearlock inbouw

  Diefstalbeveiliging camper

  Een Bearlock heeft als doel een totaaldiefstal van de camper te voorkomen. Het is geen oplossing voor inbraak waarbij het navigatiesysteem, airbags en dergelijke worden gestolen. Bearlock is een mechanisch slot wat de versnellingsbak blokkeert. Bearlock is afkomstig uit de camperwereld en wordt tegenwoordig ook in luxe personenauto's gebouwd zoals BMW, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, etc.

  Hoe werkt een Bearlock?

  Versnellingsbak

  Om de versnellingsbak komt een stalen beschermkap te zitten welke een vergrendeling maakt voor het schakelmechanisme. Doordat een pen door de schakelstang gaat, kan de versnelling niet meer worden veranderd worden. Hierdoor kan er niet meer met de camper worden gereden. Bij handgeschakelde auto's wordt de blokkeer versnelling in zijn achteruit op slot gezet.

   

  De stalen constructie om het schakelmechanisme wordt vastgezet met breekbouten, zodat deze ook niet zomaar kan worden losgemaakt. Bearlock is een perfecte oplossing als de camper absoluut niet meer verplaatst mag worden zonder toestemming.

   

   

  Bear LockBearlock combineren met autoalarm

  Omdat een Bearlock alleen beschermt tegen een totaal diefstal is het verstandig om ook een autoalarm te hebben. Diefstal is niet hetzelfde als inbraak, waarbij een alarmsysteem het beste is. Daarnaast vereist een Bearlock een handmatige actie en is een autoalarm automatisch. De kans om het te vergeten is groter. Wanneer de camper echt beveiligd moet worden raden wij daarom aan een Bearlock te combineren met een autoalarm klasse 2, 3 of 5. Hiermee is de camper echt optimaal beveiligd.

  1. *
  2.  
  3.  
 1. Camperservice / Monster-Auto.nl

  Kamerlingh Onnesweg 31A

  3316 GK Dordrecht

  T: 078 - 6161510

  info@monster-auto.nl

  info@camperservice-monster.nl

 1. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur

  Vrijdag op afspraak

   

  Bel nu

  Mail ons

  RDW   Facebook